Wijnjewoude – Compagnonsfeart 69

€ 585.000,- v.o.n.
Te koop

Nieuw te bouwen, in uitvoering van Bouwbedrijf Taekema en Lieuwes in samenwerking met Posthumus Kraanverhuur Grondwerken en Bestrating.

Ervaar wat ruimte, water en groen om je heen met je doet. Niets zo belangrijk voor je woongenot als ruimte om je heen. Binnen, in de privacy van je eigen tuin. Maar hier in Wijnjewoude betekent ruim wonen nog zoveel meer. In een buurt met volop groen, omringd door velden, vaarwater, bossen en de natuur. Zo ver het oog kan kijken en je voeten kunnen wandelen.

Details:
– Mogelijkheden voor levensloopbestendig wonen of voor kantoor/praktijkruimte;
– Ruime Kapschuur voorzien van zonnepanelen;
– Ruim perceel van ca. 19,5 m. breed en 42 m. diep;
– Gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen naar N381 en A7;
– Leuke buren!

De benodigde elektriciteit komt van de zonnepanelen op het dak. Dat levert een aanzienlijke besparing op, op je energiekosten en op je CO2-uitstoot. De vloerverwarming en hoogwaardige isolatie zorgen bovendien voor een aangename, constante binnentemperatuur. Je kunt ervoor kiezen om in overleg met Bouwbedrijf Taekema en Lieuwes of Posthumus Kraanverhuur Grondwerken en Bestrating nog meer woonkwaliteit toe te voegen.

Kopers van de woningen in Wijnjewoude komen uit de wijde omgeving. En geef ze eens ongelijk! Wilt u alvast meer algemene informatie ontvangen? Dat kan! Neem contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak.

Contact

  Andere woningen in Wijnjewoude

  Sluiten (esc)
  Afbeelding van Wijnjewoude – Compagnonsfeart 69 – Photo
  Afbeelding van Wijnjewoude – Compagnonsfeart 69 – Photo 2
  Afbeelding van Wijnjewoude – Compagnonsfeart 69 – Photo 3
  Afbeelding van Wijnjewoude – Compagnonsfeart 69 – Photo 4
  Afbeelding van Wijnjewoude – Compagnonsfeart 69 – Photo 5