De Bult – Bultweg 25-31

€ 100.000,- k.k.
Te koop

Rust, ruimte, ontspanning en een vrije ligging omgeven door een bosrijke omgeving! Dit zijn enkele kenmerken van deze unieke VRIJSTAANDE chalet met BERGING op een ruim perceel eigen grond van 296 m2. Het geheel staat aan de rand van het bungalowpark en op een schitterende locatie.

Begane grond

Royale een sfeervolle woonkamer met laminaatvloer en tuindeur naar het terras, keuken met een keurige keukeninrichting voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De badkamer is afgewerkt met een douche, wastafel en design radiator. Deze bungalow beschikt over 2 slaapkamers.

Details

Centrale verwarming
De inboedel is ter overname. Van oorsprong is het park een oud landgoed, wat nog steeds te zien is aan de prachtige soms eeuwen oude beukenpartijen. De bosvijver op het terrein is 140 jaar geleden gegraven. De grond die toen vrij kwam is bepalend geweest voor de hele omgeving, vandaar de plaatsnaam "De Bult". Residence de Eese is een veelzijdig, prachtig bospark. U wordt hier gastvrij ontvangen en jong en oud vervelen zich hier geen moment. De omgeving is een gebied dat perfect is voor natuurliefhebbers: de mogelijkheden zijn eindeloos en vol variatie. In de directe omgeving treft u de natuurgebieden De Woldberg en de Heerlijkheid de Eese (grenzend aan het park), De Weerribben, De Wieden en het Dwingelerveld, de bossen rond Vledder en Appelscha, het hunebedrijke Havelte, het pittoreske Giethoorn en oude stadjes zoals Steenwijk, Vollenhove, Blokzijl en Zwartsluis. In het restaurant en haar terrassen is volop gezelligheid met steeds wisselende gerechten tegen een scherpe prijs. Op het park vind u een speeltuin, verwarmd buitenzwembad, tennisbaan, tafeltennistoernooien, voetbalveld, trampoline, de poffertjeskraam, de groepsaccommodaties, het jeugdhonk, het recreatieteam en nog veel meer.

Contact

Sluiten (esc)
Afbeelding van De Bult – Bultweg 25-31 – Photo
Afbeelding van De Bult – Bultweg 25-31 – Photo 2
Afbeelding van De Bult – Bultweg 25-31 – Photo 3
Afbeelding van De Bult – Bultweg 25-31 – Photo 4
Afbeelding van De Bult – Bultweg 25-31 – Photo 5
Afbeelding van De Bult – Bultweg 25-31 – Photo 6
Afbeelding van De Bult – Bultweg 25-31 – Photo 7
Afbeelding van De Bult – Bultweg 25-31 – Photo 8
Afbeelding van De Bult – Bultweg 25-31 – Photo 9
Afbeelding van De Bult – Bultweg 25-31 – Photo 10
Afbeelding van De Bult – Bultweg 25-31 – Photo 11